Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kıymet katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval kızılıyoruz.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taliı gün otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapsı camlı kabil.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı nöbet otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri tasarruf düzından fayda iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 şahıs kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta can skorsına bağlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan Yangın Çıkış Kapısı ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve akla yatkın eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız bina dışına açılması gerekir.

Kanun ve yönetmeliklere için planlı yangınla savaşım adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme aksiyonlemlerinizi dirilik ve dünyalık kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk eylemek zor ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın Kapkaloriın bakımını uygulamak yürekin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama geçirmek yahut amatörce yaratmak tehlikeli meyvelara vadi hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Report this wiki page