Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Elbette Strüktürlır? Her binanın mevla olduğu saha ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen işleyiş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya tamam ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Alelumum metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın Yangın kapısı istanbul bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Dairesel tasavvur, bukanak izini en aza indirirken cömert dikey harekete izin verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar derunin kılgın bir intihap haline getirir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya dürüst açılmaktadır.

Yangın bapları; son nokta güvenilir ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında namına mevki bulur. Essah bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi yapan kuruluş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın Bapsı allıkırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu mevki haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page